Nattsuddar igen...

Gud vad jag är dålig på att lägga mig i tid alltså. Å inte gör man nåt vettigt efter jobbet ändå, har suttit och ätit och spelet lunars jäkla spel i typ två timmar nu. Å så ska man upp imorrn bitti å ta sig til sjukan för att ge blod :P

Idag har jag varit ute och kört en massa iaf, gick toppenbra och nervositeten inför uppkörningen släppte en del. Sen var jag på jobbet några timmar fast jag inte skulle jobba... snacka om att man måste tycka om jobbet haha!
Sen hem och käka och sen tillbaka och börja jobba.

Gött de blir med lite lön nu... men jag längtar till nästa, som blir desto bättre, och sen nästa ändå blir nog ännu bättre, eftersom jag bara jobbar mer och mer :D
Trivs verkligen med att jobba alltså...

Ne nu ska jag försöka krypa till kojs bredvid älsklingen, krypa ner i hans armar så somnar jag nog. Känner att jag kan behöva bli lite uppvärmd också. Tur att han är varm och go min pojk.

Puss på er!

Nykter fredag...

image6image7
Var bara tvungen att lägga upp de här bilderna.. De visar verkligen våra olika personligheter..

ja, det är nästan lite spännande ibland att vara nykter såna här helgdagar. Jäklar vad liv de blir inne i lilla Mora så fort de är en fredag eller lördag -kväll. Det visar ju verkligen vilket suparställe Mora är alltså, jäkla alkoholist lya.
Ne, glad är jag att man jobbar en del helger och slipper de där. :D

Kom hem för typ en halvtimme sen efter en promenad från Mora efter jobbet. Ska jobba imorrn bitti igen, men bara till fem imorrn, så då kanske man hittar på något skoj. Undrar om Therese och tjejerna skulle ha inflyttningsfest imorrn eller hur de blev.. :S

Kan inte somna direkt efter jobbet, så jag tar mig en öl, sms:ar lite, käkar nån gobit (chokladboll, punchrulle, mazarin typ...)  röker lite förstås. Sen blir de väl att man däckar vid tv:n.
Får väl se hur karln gör om han kommer hem eller inte. Sms:ar med honom nu och de verkar som att han kommer hem. Hm... fylltratten som inte ska upp imorrn :P

Ne nu ska jag hitta på nåt annat....

Mitt i natta



Så har man kommit hem från jobbet då. Mitt i natta :) Har hunnit få i mig några mackor och lite nyponsoppa också, så magen blev lite gladare. Inte käkat sen frukost. Fy på mig, jag som ska ta mig upp minst 3 kilo till för att klara blodgivningen den 25:e... Jag som var så säker på att jag låg över 50 kg nu. Men så köper man sig en våg och ligger kvar på 47, fn har ju legat på samma i fem år nu då typ... bara pendlat ner ibland. Fan vad liten jag är alltså! Haha!

Har lagt upp schema idag, ett jäkla pussel, vi är väl iaf två som kommer jobba ihjäl oss, men det funkar väl det med så länge man piggar upp varandra ibland bara. Själv trivs jag verkligen med att jobba så här mycket. Det är så skönt och så får man ju såklart också lön för mödan! Me like!

Annars händer de väl inte så mycket, har bokat tid för uppkörning, men de är lång kö... :(

Ska väl krypa ner i sängen bredvid pojken nu tror jag och slita honom från korsordet. Grr baby...

/Fröken B

Så fint vi har det!

image1
Puss min älskade

Må ju skaffa mig en sån här blogg jag med då... haha! Här följer man strömmen bara... :P Äsch, finns väl sina fördelar att slippa skriva allt på lunar.

Mår så jäkla bra nu. Har aldrig förut tillbringat så mycket tid i matrummet förut, tänk vad ett barbord kan göra.... Älsklingen är uppe och monterar takfläkten så då passar jag på att sno datorn lite.

Har skapat mig en bilddagbok med, men inte orkat lägga upp nå bilder än.

Gud vad skönt det har varit att va ledig några dagar, och otroligt nog helt nykter förutom en öl innan sängdags igår. De va gött att inviga ölglasen och barbordet :)

Nu blir det en massa jobb framöver, så det märks väl när man kan va ledig härnäst.

Gosen är så söt när han gör nyttiga saker, svär värre än en borstbindare, men blir alltid nöjd med resultatet i alla fall. :)

Milis leker massor med sina nya saker. Vi ska köpa lite krokar också så vi får upp hennes tyghyllor och sånt. Idag ska hon till mamma igen, blir alltid så tyst här hemma då. Ja, förutom gosens konstanta musik förstås. :D

Ne, nu blir det en cigg och kanske lite mer kaffe... :D

RSS 2.0